Az ikonra kattintva letölthető alkalmazás. A folyamat nem öntelepítő. A letöltött file-ra kattintva indul a telepítési folyamat!

 

VendégműsorainkLUXFUNK - BLACKMIX

Minden pénteken 14 és 15 óra között: Blackmix – a Luxfunk egyedülálló mixműsora, melyben a Luxfunk DJ-k pörgetik a lemezeket - szigorúan csak táncolni vágyóknak! Retro és mai Funky, Rap, RnB mellett minimális Breakfunk és Soul – ezek a Blackmix építőkövei. Remekül illeszkednek egymáshoz, keményen össze is tartanak, de ehhez szükség van egy jó „kőművesre”, azaz lemezlovasra. Abból pedig nincs hiány a Luxfunkon!

A Luxfunk fennállása óta a Luxfunk DJ-k több mint 1000 Blackmix adást készítettek.

Kevés hazai DJ pörget Funky-lemezeket. Ha valaki érti, pontosabban érzi ezt a stílust, nagy kincs, és azt a Luxfunk megbecsüli! Maga köré gyűjtötte a legjobbakat, építi és ápolja közösségüket. Ennek pedig van egy igen szembetűnő, kézzel is fogható eredménye: olyan mixek születnek, hogy párjuk nincs! A BLACKMIX gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyam. Neked való, ha a bakelit lemez recsegése a Te fülednek is muzsika…

Erre mondja bárki is, hogy a lemezlovas munkája nem művészet!

LUXFUNK - RETRO SHOW KLAMANCSEK KRISZTIÁNNAL!


Egy amerikai ötlet alapján készült magyar rádióműsor, mely klasszikus funky és disco dalokat, pop zenét, valamint a legendás Motown előadók sikereit vonultatja fel.

Lexikális zenei információk, örök darabok, mindez összegyúrva több mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal. Luxfunk Retro Show Klamancsek Krisztiánnal a MaxiRádió műsorán minden hétfő este 22 órától.

Előzmények

Klamancsek Krisztián zenei műsora, a Retro Show 2005-ben indult a budapesti Extrém Rádióban, ahol három órában azok a korszakalkotó klasszikus Disco és Funky zenék szóltak, amelyek, meghatározónak számítottak a ’70-es és ’80-as években. Később a háromórás szerkezet alapvetően változott és a Disco és Funky korszak helyett egy-egy évszám került terítékre, minden műsorban másik. (Neo FM, 2012.) Az adások a kiválasztott évre, és az aktuális hónapra jellemző angol-amerikai sikerekkel foglalkoztak.

Luxfunk Retro Show

A Luxfunk Radio egyik saját gyártású műsora a ’70-es, ’80-as évek Soul zenéit bemutató Luxfunk Soul Power. A 100 részes sorozat utolsó szakaszának műsorvezetője Klamancsek Krisztián volt. Már a fúzió kezdetén tudtuk, hogy a Soul Power-t a Retro Show-val szeretnénk folytatni. Összegyúrtuk a régi tematikát, Krisztián tapasztalatait, Luxfunk közönségre specializálva, Luxfunk köntösben tálalva. Így lett a műsor neve: Luxfunk Retro Show. Míg a Luxfunk Soul Power elsősorban az adott kor zenei hazai palettájának hiányát igyekezett utólag pótolni, tehát jórészt itthon ismeretlen, vasfüggönyön túli sikereket mutatott be, addig a Retro Show a rég hallott, korszakalkotó slágerek, zenei történések, információk mentén ébreszti fel a hallgatókban a nosztalgia érzést.

A Retro Show minden műsorban speciális zenei betéteket vonultat fel, mint pl. az r’n'b korszak ébredése a ’80-as években, Top 40 Disco sikerek a Disco korszakból, legendás classic rock és populáris rock előadók. A zenei betétek alkalmazkodnak évfordulókhoz, évjáratokhoz, születésnapokhoz és egyéb eseményekhez, amelyek a műsor állandó részei.

A zenei betétek között szerepel még a Funkykonyha, ami a műsor kívánságos betétje, vagyis “ahol a hallgatók főznek zeneileg”. Ezzel azoknak a hallgatóknak kedveskedünk, akik kéréssel, kívánsággal, véleménnyel tisztelnek meg minket.

A műsorvezető Klamancsek Krisztián, aki több, mint 20 év zenei és rádiós tapasztalattal készíti a Retro Show-t.


POPTARISZNYA B.TÓTH LÁSZLÓVAL


B.Tóth László szombati Poptarisznyája egy igazi időutazás a szó szoros értelmében. Gondolva a “régebbi zenéket” kedvelő hallgatóinkra, Laci eme Poptarisznyájában leginkább a 60-as 70-es évek felvételeiből válogat. Jobbnál jobb dalok, és fantasztikus, máshol nem hallható sztorik, emlékek jellemzik Magyarország egyik legismertebb lemezlovasának, és műsorvezetőjének műsorait. Egy-egy alkalommal a sarokba kerül egy előadó, vagy együttes. Ilyenkor a csapat élettörténetének áttekintése közben egyben az azzal kapcsolatos dalok is felcsendülnek.

MIXAKTÁK


A Mix Akták egy retro rádióműsor sorozat, amelynek minden egyes adásában az adott év legnagyobb slágereit keveri össze Orbán Dj Mix Tamás. Maga a műsor 4 komplett mixet tartalmaz, amelyeket B.Tóth László összekötőszövegei tesznek teljessé, megidézve ezzel az adott év hangulatát. A Mix Akták egy egyedülálló rádiós vállalkozás, amely eddig még soha nem hallott módon, egyedi mixek segítségével mutatja be a 80-as 90-es évek legnagyobb külföldi és magyar slágereit. Töltsön közel egy órát kedvenc dalaival mixben, és közben élvezze B.Tóth László kitűnő történeteit, visszaemlékezéseit az aktuális év kapcsán 1980-tól 2000-ig.ZSUFFA PÉTER JAZZ KLUB


Zsuffa Péter 1998-ban kezdett rádiózni Egerben a Rádió7 101.9-en. Akkor egy 3 fős stábbal indult a Starsky és Hutch Jazz Klub.

Az idők folyamán sokminden változott, így a csapat is a műsor is más lett, de egy dologban 1998-óta nincs változás.

Ebben a 2 órás Zsuffa Péter Jazz Klubban mindig a lehető legjobb zenék szólnak a világ legjobb jazz-muzsikusaitól.

SZTÁRPORTRÉ, HALGGASS HAZAIT MOLNÁR SZABOLCCSAL


A műsorban Molnár Szabolcs mindenkit érintő témákról beszélget ismert emberekkel. A válogatásra jellemző az igényesség, vagyis valóban értékes gondolatokat osztanak meg az arra érdemes közszereplők.

A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételő, kötetlen beszélgetések formájában.

 
GHETTO SWING SHOW 

 

 

 

 

 

 
ESÉLYEGYENLŐSÉGI MAGAZIN


Az Esélyegyenlőségi magazin 2005 óta van jelen a média piacán. Műsorunk célcsoportja a kisgyermekes családok és fogyatékkal élők.

Küldetés

Célunk a rádióműsorunkkal, hogy a célcsoport számára igen csak hiányos információs, tájékoztató és nem utolsó sorban szórakoztató magazint juttassunk el fogyatékkal élők és ugyancsak e témában érintett kisgyermekesek, családok részére. Rádióműsorunk két heti rendszeresen jelentkezik helyi, és körzet média platformján.

Biztonságtechnikai Akciók!

Otthonunk és értékeink védelme kiemelten fontos. Vásároljon széfet, riasztót, biztonsági kamera és beléptető rendszereket szakembereink segítségével!Töltse le akciós kiadványunkat, hogy ne maradjon le kedvező ajánlatainkról!  ITT!

Let's Do It - Akciók!
 

A szögtől a szerszámgépekig mindent megtalálhat, ami a házban és a ház körüli munkákhoz szükséges lehet. Vásároljon minőséget akciós áron egész évben!


Töltse le akciós kiadványunkat, hogy ne maradjon le kedvező ajánlatainkról!  ITT!

 
Médiaszolgáltatási tevékenységünket a Médiatanács a
Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
           
 
Zenei partnereink:
 
       

       
 
Informatikai partnereink:
 
                   
                              
                             
             
                     

 

  Combi                   radir logo of v2